I denne artikel har vi kigget nærmere på Apples App Store og hvilke muligheder, den giver. Faktisk giver vi dig tips om 7 gratis apps, som du bør have til din iPhone.

Hvad er App Store?

For at gøre det meget kort og enkelt, så er App Store en netbutik, hvor du kan købe apps til din iPhone eller andre Apple produkter, som kan gå online og håndterer apps. Prisen varierer fra gratis til flere hundrede kroner. Dette afhænger af app’en. Ofte findes der dog en prøveversion af de apps, der koster penge. Prøveversionen er gratis. Det er en god måde at teste en app på.

De 7 apps

Vi har testet alle 7 apps og fælles for dem er, at de stadig bliver brugt efter testfasen. Det viser noget om holdbarheden og brugbarheden. Derudover er det selvfølgelig et plus, at der er tale om gratis apps.

  • Facebook – med denne app er det super nemt at holde sig opdateret med vennerne eller smide en statusopdatering eller et billede, men pas på for Facebook app’en kan hurtigt blive en tidsrøver.
  • Twitter – Vi har en svaghed for sociale medier, og derfor er Twitter naturligvis også repræsenteret. Der findes forskellige Twitter apps, men vi er mest til Twitters egen iPhone app. Twitter ser ud til at være på vej frem, også i Danmark, så skynd dig at melde dig til, hvis du ikke vil gå glip af noget.
  • Foursquare – nu bliver det virkelig nørdet. Med app’en fra Foursquare kan du tjekke ind på lokationer og få point for det. Det er et geotagging spil forstået på den måde, at du f.eks. kan gå efter at være den blandt dine Foursquare venner, der har samlet flest point sammen. Foursquare og Facebook check-in ligner hinanden, men vi synes, Foursquare er sjovere at bruge netop pga. det lille konkurrenceelement.
  • Temple Run – Med denne app rammer vi spilgenren. Temple Run er et hyggeligt lille spil, hvor du netop har forladt et tempel med et relikvie og nu skal undslippe nogle monstre ved at løbe fra dem. Spillet slutter aldrig, så det er bare om at gå efter highscoren. Hvad er din rekord i Temple Run?
  • Shazam – Har du nogensinde hørt et stykke musik, som du bare ikke kender titlen på? Med Shazam installeret kan du nu få den til at tjekke musikken og så kommer den op med titel og kunstner + link til sangen i iTunes Store og på Youtube.
  • DSB Billet – Vi er ikke ude på at give DSB gratis reklame, men synes virkelig, at DSB med denne app har gjort en genistreg. Tast dine oplysninger ind og køb din billet online via din telefon. Så kan du springe hele billetkøen over. Største minus er, at man ikke kan få billetten refunderet, hvis man f.eks. misser sit tog.
  • ShopShop – Denne app giver dig verdens nemmeste måde at lave en indkøbsseddel på + en smart måde at holde overblik over, hvad du mangler at proppe i indkøbsvognen. Tast de ting du vil købe ind i app’en og når du så har fundet tingene i butikken, så trykker du blot på skærmen for at markere, at tingen nu er fundet og på vej til at blive købt. Når du så har tjekket en masse af på listen, så vil det være smart, hvis disse ting forsvinder. Det gør de ved, at du lige ryster din iPhone. Super nemt. Super smart.
Har du en app, som du bare ikke kan leve foruden eller en som du mener, burde være på vores liste, så er du velkommen til at smide en kommentar herunder. Lad os samle alle de smarteste iPhone apps ét sted. Vi glæder os til at høre fra netop dig.