Så er der nyt fra B&O, der i en nyhedsmail skriver: "BRING THE BEAUTY EVERYWHERE ". Det handler om lanceringen af en ny Bluetooth-højttaler, der er perfekt til dig, som går op i god lyd og smukt design – også når du er på farten.
Beoplay A1 er en helt ny ultrabærbar Bluetooth-højttaler med indbygget mikrofon og støv- og stænksikring. Med imponerende 360 graders lyd fylder den dit liv med endnu mere lyd og endnu mere bas. Beoplay A1 er så lille, at du kan have den i hånden. Og takket være dens form kan du let have den i tasken eller lommen, så du kan tage den med, uanset hvor du skal hen. Med en batterilevetid på op til 24 timer fortsætter Beoplay A1 med at spille, længe efter at de fleste konkurrenter er stoppet.

Vil de gerne opleve Beoplay A1

Hvis du gerne vil opleve Beoplay A1 live, så find en B&O butik nær dig. På B&O's hjemmeside er det let af finde den nærmeste butik.

Just Listen - UDFORSK BEOLAB 90

Højttaleren er udstyret med i alt 18 Scan-Speak højttalerenheder: 7 x 1" diskantenheder, 7 x 4" mellemtoneenheder, 3 x10" basenheder og 1 x 12" basenhed. Hver højttaler har en effekt på 8.200 watt. Da højttalerenhederne er placeret, så de alle peger i forskellige retninger, har du mulighed for at dirigere lyden præcis derhen, hvor du vil have den – 360 grader rundt om højttaleren.

BANG & OLUFSEN PÅ REJSEN?

Bare fordi du er ude at rejse, behøver du ikke at gå glip af magiske lyd- og billedoplevelser. Bang & Olufsen leverer skræddersyede løsninger til en lang række hoteller over hele verden. Det er ofte svært at ramme den helt rigtige hotelatmosfære. Find ud af, hvordan Bang & Olufsen bruges til at opnå den perfekte balance mellem design og lyd på B&O's hjemmeside.