Har du fået installeret din Plejmo app? En lang række nye film er netop blevet frigjort. Se de fede nye titler nedenfor:

Spectre / James Bond / 007

'Spectre' begynder med James Bond på en uautoriseret solomission i Mexico, der efterlader dele af hovedstaden i ruiner. MI6 er alt andet end begejstrede for agentens rebelske adfærd, og den hæderkronede afdeling er samtidig i fare for at blive nedlagt til fordel for et globalt overvågningssystem. Bond får karantæne, men det afholder ikke den egenrådige agent fra at fortsætte sin mission. En hemmelig besked fra den tidligere M bringer ham på sporet af en italiensk enke og et forbrydersyndikatet med stor indflydelse på verdens magtbalance. Syndikatet, der kalder sig SPECTRE, bliver ikke kun Agent 007’s hidtil største udfordring. Det trækker også tråde til James Bonds fortid. Er du mere til en spilleautomat med James Bond en James Bond type i hovedrollen, så kan du prøve Inspector på Spilnu. Her bliver din opgave også at løse de store mysterier, og til at hjælpe dig kan du endda få en 200 kr. Spilnu bonuskode, så du kan spille meget mere end uden denne bonus. Se også vores 007 trailer og kom i stemning til filmen eller dit spil.

Lost in the Sun


John er en hærget småtyv, som flygter fra en fortid fuld af fejltagelser. Snart krydses hans vej af den forældreløse teenagedreng Louis, som modvilligt bliver Johns medskyldige i et eventyr kantet af røverier, våben og forræderi. Johns lovløse livsstil indhenter ham snart, og han tvinges til at konfrontere sine dæmoner og bestemme sig for, om det kriminelle liv virkelig er det rette for ham og Louis.

Skyerne Over Sils Marie


Hvad vil det sige at leve sig fuldstændigt ind i en rolle, som man egentlig ikke har det særlig godt med? I "Skyerne over Sils Maria" spiller Juliette Binoche skuespilleren Maria Enders, hvis karriere har toppet. Ansporet af sin ihærdige assistent Valentine (Kristen Stewart) siger Enders ja til en rolle i en genindspilning af det teaterstykke, der gjorde hende til en stjerne for mange år siden. Denne gang skal hun blot ikke spille den unge, smukke stjerne, men en ældre, livstræt kvinde – og det har hun det selvsagt vanskeligt med. I en idyllisk bjerghytte øver Valentine og Maria replikkerne sammen. De schweiziske bjergtinder og skyformationer udgør hele tiden et fantastisk smukt bagtæppe. Men som øvelserne skrider frem, bliver det klart for Maria, at rollen kun minder alt for meget om hendes eget liv. Skuespil og virkelighed flyder sammen, og Marias facade krakelerer langsomt. Pludselig bliver vi i tvivl om, hvornår hun spiller skuespil, og hvornår hun er oprigtig. Det bliver tydeligt, at der gemmer sig en slange i det ellers så idylliske alpe-paradis.

Crimson Peak


Filmen foregår i 1800-tallet, og handler om Edith Cushing, der som barn fik advarslen "vogt dig for Crimson Peak" af sin mors spøgelse. Som ung kvinde er Edith blevet en aspirerende forfatterinde, der omsætter kontakten med det hinsides til fiktionens verden. Hun lever en tryg og privilegeret tilværelse sammen med sin velhavende far, men tingene ændrer sig, da Edith lader sig forføre af den britiske forretningsmand, Thomas Sharpe. Edith gifter sig med Thomas og flytter til en afsides by i England for at bo i han og søsterens imponerende, men faldefærdige palæ. Snart bliver den unge pige klar over, at intet er som hun forventede - slet ikke hendes nye ægtemand.

1864

Danmark er begejstret efter sejrene i den 1. slesvigske Krig i 1848-1850, og antændt af nationalisme tilsidesætter konseilspræsident Monrad fredstraktaten og sender Danmark i krig mod Preussen. Imens vokser de to brødre Laust og Peter op, og forelsker sig begge i den smukke Inge - men da krigen bryder ud, melder Peter og Laust sig til hæren. 150 år senere får den tilpassede Claudia job som hushjælp på det lokale gods. Her finder hun Inges dagbog og bliver derigennem øjenvidne til det enestående trekantsdrama og historien om et af de blodigste slag i dansk historie - Slaget ved Dybbøl i 1864, der ændrede Danmark for altid.
Ovenstående tekst er hentet fra en nyhedsmail fra Plejmo.