Eovendo er et program hvor du kan tjene penge på at se reklamer. Programmet er blevet stiftet af den velkendte mand Lars Larsen - ja ham med Jysk Sengetøjslager.
Jeg modtog for et par dage siden en e-mail om Eovendo og tænkte, at der var mulighed for at tjene nogle småpenge - jeg er på SU. Derfor gik jeg straks igang med at oprette mig en bruger og teste programmet.

Hvad går Eovendo ud på?

Programmets koncept er meget enkelt. Idéen er, at man skal se reklamer, og derefter bedømme dem – om det er gode, relevante osv. Når man har installeret programmet og man er logget ind, skal man vælge de kategorier, at man vil se reklamer for. Der er en lang række forskellige kategorier at vælge imellem, og man kan så vælge det, man interesserer sig mest for. Første dag, jeg prøvede programmet, var der 8 reklamer at se. Det viste sig at være nogle af Jysk reklamerne, men også flere forskellige andre. Hver især reklamer på ca. 20-50 sekunder. For hver reklame man ser, får man 25 øre.

Virker Eovendo?

Ja, ingen tvivl om det. Programmet i sig selv fungerer meget fint, og det kører utrolig let. Ud over at tjene penge på at se reklamer, så kan man også tjene penge på en masse andre ting. Du kan tilmelde dig nyhedsbrev, oprette dig som bruger forskellige steder og meget andet. Du kan således få en fornuftig ekstra indtægt, uden det dog er noget, du bliver meget rig af.
Hvis du er et meget godt menneske, kan du endda donere dine indtægter til et godt formål, eller du kan veksle det til gavekort, hvor du får endnu mere for pengene. Har du fx tjent 50 kr., så kan du måske bytte det til et gavekort til Matas på 100 kr.

De penge, man tjener, bliver automatisk overført til ens Paypal konto. Derfra kan man vælge, om man vil overføre pengene til ens bankkonto, eller om man bare vil bruge pengene på online køb.

Eovendo fordele

  • fedt og gennemført koncept
  • mulighed for at tjene penge både på reklamer, som man alligevel ser
  • mulighed for at tjene penge på at tilmelde sig nye tjenester - og så kan man jo melde sig fra, hvis det ikke er noget
  • mulighed for at tjene penge på at tilmelde sig nyhedsbreve - som man også kan framelde sig senere, hvis det ikke har nogen interesse
  • mulighed for at få rabatter via rabataftaler, når man veksler indtægter til gavekort
  • nem udbetaling af kontanter til Paypal
  • tjen penge på at henvise dine venner
  • få et gavekort eller vind på skrabelodder, som du får, når du har set dagens reklamer
  • brug det på mobilen, når du er på farten - og tjen penge, mens du sidder i bussen, s-togen eller et helt tredje sted.

Eovendo ulemper

  • mange vil måske kalde det spild af tid, men det handler nok også bare om, at man ikke skal forvente, at man bliver millioner.
Hvis du er interesseret, kan du jo klikke dig ind på eovendo.com her. Du må meget gerne bruge følgende kode - proev-eovendo - når du tilmelder dig. Så får jeg nemlig også lidt ekstra ud af det, og du kan jo gøre det samme.