Kinect blev lavet til den gamle Xbox 360 og er nu blevet opdateret med massere af nye funktioner. Kinect er et kamera, der kan følge alle dine bevægelser. Den indeholder en speciel “Multi Mikrofon" med avanceret støjreduktion, så den ved hvilken stemme, den skal lytte til, også selvom der er meget støj i rummet. Ved hjælp af stemmen kan den automatisk logge personer ind, som den genkender.

Nyt kamera og ny mikrofon

Kameraet i Kinect er opgraderet til et 1080p IR-Kamera som gør det muligt at bruge Skype i den bedste HD kvalitet, og det avancerede kamera giver Kinect mulighed for det at se i mørke og benytte 3D teknologi. Kinect kan følge hver en bevægelse du laver og samtidigt måle hjerterytme og selv finde ud af dit ansigtsudtryk.
Kinect er en af de funtioner ved Xbox One, som er blevet opdateret mest. Du kan nu bruge den til næsten alt, du laver på din Xbox, det nye IR-Kamera kan bruges i spil og til Skype i højeste kvalitet, og du kan styre blandt andet TV funktionen med stemmen gennem den smarte “Multi Mikrofon."
Selve designet af Kinect er også lavet om, den er blevet en smule større, fordi der skal være plads til det hardware, som den bruger. I højre side sidder IR-Kameraet og “Multi Mikrofonen" sidder nedenunder. Udover det er den blevet designet, så den passer perfekt til boksen og til dit hjem.
http://www.games-online.dk/post/124055189537/spil-til-kinect

Bliv genkendt

Xbox One kan genkende dig, og den lærer dig at kende. Den finder ud af, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide. På den måde laver den en helt personlig startskærm til dig, hvor dine favorit emner indgår. Den lærer at genkende og reagere på din stemme, dine bevægelser og din gestus, ved hjælp af det nye Kinect 2 som følger med Xbox One. Som der står på den officiele Xbox side: Vink farvel til den tid, hvor underholdningen kom i “én størrelse" til alle.
Real Vision - Kinect Real Vision-teknologien udvider sensorens synsfelt markant og giver en større synslinje. Et helt nyt aktivt infrarødt kamera giver sensoren mulighed for at se i mørke. Og ved hjælp af en avanceret 3D-geometri kan den registrere, om du er ude af balance.
Real Motion - Kinect Real Motion-teknologien registrerer de mindste bevægelser. Så blot ved at knytte hånden kan du styre et spil eller en app med stor præcision. Uanset om du står op eller sidder ned.
Real Voice - Kinect Real Voice-teknologien finder og registrerer de rigtige lyde, takket være et helt nyt system med flere mikrofoner. Den avancerede støjannullering betyder, at Kinect-sensoren ved hvilken stemme den skal reagere på selvom der er mange mennesker i rummet.
Her kan du se en heldig fyr pakke sit nye Kinect udstyr ud: